O nama 

Svakodnevno se povećava broj izvora zračenja te nastaje sveopće zagušenje životnog prostora s tzv. elektrosmogom, uz istovremene rastuće potrebe za kontrolom istoga.  Potrebe za kontrolom djelom su regulirane zakonskim putem (obveza vlasnika zračenja) a djelom potrebom građana za utvrđivanjem intenziteta zračenja u njihovoj životnoj i radnoj okolini.

Kako bi zadovoljili rastuće potrebe pravnih i privatnih osoba za kontrolom i zaštitom radnog i životnog prostora, 2004. god. osnovana je tvrtka MEGON d.o.o. u 100% privatnom vlasništvu, s ciljem pružanja usluga mjerenja neionizirajućeg zračenja s težištem na elektromagnetsko zračenje prema zahtjevima Zakona o zaštiti od neionizirajućeg zračenja (Članak 16., Narodne novine br.:105, 13.10.1999).

Cilj nam je pružiti profesionalnu uslugu vlasnicima izvora zračenja  brzinom i fleksibilnošću svojstvenom malim tvrtkama. Također, profesionalnu uslugu mjerenja i zaštite želimo omogučiti i građanima i ustanovama koje nisu dužne vršiti zakonom predviđena periodička mjerenja a žele kontrolu, uvid i zaštitu  svoje životne i radne sredine od izloženosti na elektromagnetska zračenja.

Kako bi zadovoljili visoke standarde kvalitete u obavljanju zadanih ciljeva, opremljeni smo najsuvremenijom mjernom i analitičkom opremom koja omogućuje prezentiranje rezultata u vidu iscrpnog profesionalnog izvješća a također i postavljanje visokokvalitetnih zaštitnih materijala..

Sjedište tvrtke je u sjevernom djelu zagreba, Babonićeva ulica br. 77. 

Usluge mjerenja i zaštite obavljamo na cijelom teritoriju Republike Hrvatske

Kontakti

10000 Zagreb

Babonićeva 77

 

Mob: 091 582 77 49

e-mail:  info@megon.hr

 

 


Početna stranica